Onze chef, Sil Peppelenbosch, stond afgelopen 18 september op het horeca event van Rotterdam: Gastvrij Rotterdam.

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals. Gedurende drie dagen staat Rotterdam Ahoy in het teken van culinaire hoogstandjes, innovatieve producten en oplossingen voor food en non-food in de horeca. Beursbezoekers kunnen genieten van 450 exposanten, diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen.

Dit Smaakt Naar Meer!

Sil was te vinden op het speciale paviljoen: Dit smaakt naar meer. Het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen biedt horecaprofessionals een unieke en aantrekkelijke mogelijkheid om kennis te maken met duurzaam ondernemen in de horeca. Het paviljoen is uniek door het brede overzicht van verantwoorde en duurzame producten. Circa 40 leveranciers van eerlijke -, streek -, biologische -, fairtrade – en anderszins verantwoord geproduceerde producten presenteren zich op het paviljoen. Drie dagen lang ondersteund door een actueel programma van live cooking events, workshops en proeverijen. Sil mocht hier een live kook demonstratie geven. Hieronder een kleine sfeerimpressie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *